DHEA_title.jpg (3308 bytes)

Mange forskere mener DHEA er den biologiske nøkkelen til aldringsprossen. Og tilbakemeldingene fra norske kunder har til nå utelukkende vært positive og til dels utrolige. For kvinner er det mulig at middlet vil ha kraftigere virkning i form av endringer i seksuallyst og gunstig effekt på rynker. DHEA er det mest solgte naturmiddel i USA og mange andre steder. DHEA kan kjøpes receptfritt fra eUSAmart.com .

 

 

DHEA 25mg 100 Tab Kr 995 (Ink. Frakt) (3 1/2 mnd. forbruk)

Kunne sammenligne med Re-Vita1 DHEA 100 tabs som koster Kr 845 pluss Frakt

DHEA 25mg 250 Tab Kr 2485 (Ink. Frakt) (8 1/3 mnd. forbruk)

 

DHEA 25mg 500 Tab Kr 4970 (Ink. Frakt) (16 2/3 mnd. forbruk)

Qty: = Kvantum:    ADD = LeggeTil    (NB trykk 2 gang for 2 x100 tab, 3 gang for 3x100 tab, o.s.v.)

DHEA (dehydroepiandrostesterone) er et forstadium til en rekke andre hormoner i kroppen, bl.a. kjønnshormonene. Kroppen omdanner DHEA til de hormonene kroppen til en hver tid har mest bruk for. Produksjonen avtar imidlertid med årene og det er årsaken til at enkelte mener tilskudd kan motvirke aldring. DHEA mengden i kroppen synker drastisk hos både menn og kvinner. Den daglige produksjonen av DHEA synker fra ca. 30 mg i 20 års alderen, til mindre enn 6 mg i 80 års alderen. Hos noen synker DHEA mengden med 95% i løpet av livet.

Det er de siste 20 år fremlagt over 4.300 seriøse forskningsrapporter om DHEA. Et nytt og revlusjonerende produkt tilgjengelig for den norske forbruker. I forskningsrapporter om DHEA hadde det bl.al følgende om DHEA:

Gir deg mer energi
Gir deg bedre søvn
Gir deg bedre hukommelse
Styrker immunforsvaret
Styrker musklene og knoklene
Kan erstatte kjemiske østtrogentilskudd
Kan bremse de fleste typer kreft
Kan redusere risiko for hjerte- og karsykdommer
Gjør om fett til varme!

I omtalen Allers (Nr 8 og 14 og 38/99 ) hadde det bl.a. følgende om DHEA: Penere hud, Bedre immunforsvar, Økt konsentrasjon, Slankere, Mer energi, Bedre sex, Lettere overgangsalder, gjenvinner styrke i muskler og ledd.

Hva er effekten ved lave eller høye mengder DHEA i kroppen?
DHEA mengden i blodet antas å være den biologiske nøkkel til fysisk alder og motstandskraft mot sykdommer. Når DHEA mengden er lav, er kroppen mer mottakelig for sykdommer og andre alders-relaterte virkninger. Når DHEA mengden er høy, vil kroppen beholde sin ungdom; full av liv, friskhet og i stand til å nedkjempe sykdommer, infeksjoner, bakterier og virus på en effektiv måte.

DHEA er et steroid hormon som produseres naturlig i binyrene. Det er et metabolisk produkt av pregnenolon, som igjen er et produkt fra kolesterol. Noen forskere kaller DHEA for "mor-hormonet", fordi det er en forløper (kilden) til alle andre steroide hormoner, inkludert østrogen, testosteron, cortison og progesteron. DHEA er det mest produserte binyrehormon i kroppen, skjønt mengden faller dramatisk ved aldring, stress og ved visse sykdomstilfeller.

Hvilke konkrete ting vil jeg merke ved å ta DHEA tilskudd?
De fleste føler en markant økning av energi og velvære etter en uke eller to. Når den fysiske energien øker, forbedres sexlysten (libido), apetitten reduseres og andre gunstige effekter viser seg. Man føler seg generelt så bra man gjorde da man var yngre! Det finnes imidlertid noen som ikke merker så mye forskjell. Men fortvil ikke; tusenvis av studier viser at du sannsynligvis oppnår en mengde fordeler, så som økt immunforsvar og et effektivt forsvar mot aldring.